Een kinderdroom die werkelijkheid wordt

Wielfried, een gek project dat ook wel een kinderdroom in vervulling doet gaan.

Al van kindsbeen af trok ik (Jasper) met mijn ouders met de tent op vakantie, steevast richting zuid-Frankrijk. Het is dan ook daar dat ik verliefd werd op de vintage versie van de Volkswagen California. Dat wilde ik ook en zo was een kinderdroom geboren! 

Meer dan 20 jaar mocht dit idee ‘sudderen’ tot dat dit project opnieuw brandstof kreeg door een vakantie in de zomer van 2020. Samen op reis met onze beste vrienden fantaseerden we over een toekomst met een campervan en over al de mogelijkheden die ons vervolgens konden bieden. Dit deed mij als ondernemer verder nadenken en een zot idee werd dan plot zeer snel ‘werkelijkheid’

Ons project

In oktober 2020 hakte we dan finaal de knoop door en zijn we gestart met het project, dat uiteindelijk, Wielfried is komen te heten! 
Concreet verhuren wij dus een nieuwe Volkswagen California T6.1 Ocean. Dit is de meest luxueuze uitvoering van het Volkswagen California segment. Wielfried is voor ons meer dan alleen een camper. Het is een manier van leven! Wielfried ademt natuur, outdoor, adventure en explore. Het is een unieke manier van reizen die je letterlijk Vrijheid op Vier Wielen geeft. 

1000 x dank! 

We willen ook graag nog enkele mensen bedanken die ons hielpen om dit project te realiseren! 
Vooreest Kantoor Kolos, dit jong Mechels bedrijf zorgde voor onze branding en huisstijl. Ook Wielfried heeft z’n naam letterlijk aan hun te danken! 
In een tweede fase goot Okappi onze ideeën in de frisse website die jullie van vandaag onder jullie neuzen krijgen en tot slot gaf Jeroen van Cosix onze teksten een leuke kwinkslag! 

Als laatste willen we jullie bedanken om een reis Wielfried te overwegen en wij hopen dat jullie veel genot hebben op ontdekkingsreis!

Sofie & Jasper