Voor als u nog twijfelde, Wielfried is er!

Afgelopen jaar in februari hebben we met veel enthousiasme ons project Wielfried aan de wereld bekend gemaakt. Dit deden we aan de hand van de lancering van deze website en via onze sociale media kanalen (Instagram / Facebook).

Wij kregen vele leuke reacties en ook bij ons deed dit de ‘goesting’ om eraan te beginnen enkel en alleen maar toenemen. In de loop van maart kregen wij dan ook onze eerste boekingen binnen en ons project Wielfried leek echt bijna vertrokken!

Helaas, het bleek plots een stuk langer wachten op de levering van Wielfried dan beloofd. Hierdoor moesten wij ook onze eerste boekingen weer annuleren en was het de hele zomer bijzonder stil rond Wielfried. De garage kon ons jammer genoeg geen extra info geven over een eventuele nieuwe leverdatum. Dit frustreerde ons enorm. Een project waar wij al veel tijd en energie hebben ingestoken leek dan toch niet zo gemakkelijk van grond te komen.   

In de loop van augustus konden wij via de online tool van Volkswagen zien dat de geschatte leverdatum plots veranderde, deze was tot nu toe ongewijzigd gebleven. Dit gaf ons opnieuw hoop en na een half jaar tasten in het duister kregen wij uiteindelijk het verlossende telefoontje. Midden-september was het ondertussen wanneer Wielfried effectief aankwam in de garage, wat waren we blij met dit verlossende telefoontje!


Amper 3 dagen vooraleer wij zelf op vakantie vertrokken konden wij Wielfried oppikken in de garage. Nog net tijd genoeg om de nodige documenten en keuringen in orde te brengen en zelf de vuurdoop van Wielfried te beleven!

Ben je benieuwd naar hoe de eerste roadtrip verliep? Of nieuwsgierig naar welke obstakels we onderweg allemaal tegen kwamen? Hou onze kanalen zeker in de gaten want binnenkort vertellen we jullie hoe deze trip verliep!

Groetjes, 
Jasper & Sofie